Smyslný, svůdný a sofistikovaný půvab vládne přehlídkovým molům v této sezoně a je předurčen stát se obrovským trendem v roce 2017. Inspirován ikonami stříbrného plátna a francouzské Riviéry, styl padesátých let, nyní obohacuje 21. století s noblesou v moderní úpravě. Sexy, ženské kadeře, kočičí oči rámované linkou, lesklé červené rty a tmavé nehty dodávají vzhledu na současnosti, který je prostě perfektní pro 2017. A to je OPULENT!

opulent2.PNGTrend OPULENT je božsky umělecký! Odstíny inspirované paletou barev renesančních umělců jsou dokonalé pro dotvoření vln a kadeří bohatých vlasů Vašich klientek. Tlumené odstíny v opulentních směrech tónů najdete v řadě  barev IGORA ROYAL Opulescence!

opulent3.PNG opulescence.PNG

V čem je OPULENT pro Vás a Vaše klientky ještě úžasný? Je skvělé, že jej můžete vytvořit pro krátké i delší účesy. Vlny prostě sluší všem a v tomto svůdném trendu hrají klíčovou roli. Elegance ve stylu 50. let je nádherná a nesmrtelná. Na stylingovou úpravu OPULENT účesů si určitě pořiďte Schwarzkopf Professional OSiS+ Bouncy Curls.

LOREN_T1_S1_KL_BRAND_01_049_v4_BG_ layers.JPEG

Sledujte, sdílejte a dejte nám vědet, jak milujete OPULENT 🙂